UAT Primaria Piatra Neamt

  Nu există comentarii  •  2022-04-25  •  admin

APRECIERI GENERALE

Nu sunt de acord 0%
20 voturi

Statie autobuz cartier Speranța

  Nu există comentarii  •  2022-05-04  •  carmen

Văzând aglomerația din statia de autobuz cartier Speranța este prea multa lume și de la magazin centrul social etc.Ar fi mai bine sa fie mutată în fața bisericii unde este spatiu suficient?

 

 

 

Nu sunt de acord 0%
7 voturi

Parc pe dealul Carlomanu

  Nu există comentarii  •  2023-01-17  •  Georgiana A

Piatra-Neamt are prea putine parcuri si spatii de recreere in aer liber in comparatie cu spatiile comerciale. Dealul Carlomanu este un loc minunat cu vedere peste oras si spre lacul Batca, perfect pentru contruirea unui parc cu banci, trasee de drumetii/biciclete.

Nu sunt de acord 0%
9 voturi

Propunere transparenta voturi consultari.primariapn.ro

  Nu există comentarii  •  2022-06-07  •  Andrei G.

In lumina ultimelor articole aparute privind validitatea voturilor la dezbaterile care au fost pana acum pe platforma va propun implementarea transparentei voturilor prin metoda publicarii tuturor IP-urilor (internet address) care au votat si in numar de cate voturi. Evident ca exista situatia in care poate o familie (2-3 persoane) pot vota de pe acelasi IP, insa daca vedem situatii in numar mare(peste 10) este clar ca ceva scartaie acolo.

De asemenea pentru promovarea acestei platforme ca cetatenii sa stie de existenta ei ar fi ok sa alocati un buget si sa faceti o campanie de promovare atat in online cat si in offline.

 

 

Nu sunt de acord 29%
3 voturi

Stații autobuz Str Fermelor

  Nu există comentarii  •  2022-10-22  •  MadalinaNT

Pe Strada Fermelor nu se află nicio statie de autobuz de unde sa poată pleca dimineața copiii la școală.

Teoretic există o variantă pentru intervalul 7-8 dimineața, autobuzul de pe linia M6 care pleacă din parcarea Brico Dépôt la ora 7.05. Dar nici această unică opțiune nu este cu adevărat disponibilă, deoarece șoferii autobuzului decid de multe ori sa nu mai treacă pe acolo la acea oră. 

Cred că înființarea a două stații de autobuz chiar pe Strada Fermelor (nu in parcare la Brico), cate una pe fiecare sens, vizibile, unde să oprească măcar un autobuz și în weekend ar fi foarte utilă, mai ales daca se dorește ca din ce in ce mai multe persoane să utilizeze transportul în comun. 

Daca stațiile sunt vizibile și programul se respectă cred că ar fi șanse mari ca din ce in ce mai multi părinți sa poată sa nu mai aglomereze str Fermelor in intervalul 7.30-8. Deja dimineața se formează coloană de mașini, iar zona este in dezvoltare, numărul de locuitori va tot crește.

De asemenea, tot pentru a face puțin mai prietenoasă zona pentru pietoni, ar fi foarte binevenita si o trecere de pietoni.

Daca se dorește cred că se pot găsi soluții pentru a face ca și în această zonă să fie ceva mai ușor de locuit.

 

Nu sunt de acord 0%
8 voturi

Ajutor pentru dezbateri

Începeți o dezbatere pentru a împărtăși opinii cu alții despre subiectele care vă preocupă.

Spațiul pentru dezbaterile cetățenilor se adresează oricui își poate expune problemele și celor care vor să își împărtășească opiniile cu alte persoane.

Pentru a deschide o dezbatere, trebuie să vă înscrieți la Consultari Municipiul Piatra-Neamt. Utilizatorii pot, de asemenea, să comenteze dezbaterile deschise și să le evalueze cu butoanele „Sunt de acord” sau „Nu sunt de acord”.